Het eerste golfnieuws

5-3 voor Montgomerie?s mannen in Seve Trophy

ImageNa de eerste dag van de ontmoeting tussen Europa en het Engelse en Ierse team staat het laatste team er het beste voor. De mannen van Montgomerie (foto) leiden in de wedstrijd met 5 en 3.

Het was koud op de baan van Druids Glen en dat was te merken aan de kleding van de spelers.

De ochtendwedstrijd die in greensome gespeeld werd eindigde in 2-2. Montgomerie pakte de overwinning met zijn medespelers in de foursome die in de middag gespeeld werd. De slag van de dag kwam op naam van de aanvoerder zelf, Montgomerie zag zijn pitch vanuit een bunker in de hole verdwijnen voor de winst.

In de ochtend verloren Montgomerie en Paul Lawrie hun partij tegen Robert Karlsson en Thomas Bjorn. In de middag speelde Montgomerie samen met Andrew Oldcorn tegen Robert Karlsson en Niclas Fasth. En deze wedstrijd werd gewonnen met 2 en 1 door de eerste 2.

Lee Westwood en Darren Clarke speelden in de ochtend hun partij tegen de Fransen Raphael Jacquelin en Thomas Levet. De Fransen wonnen met 2 en 1. In de middag versloegen zij echter het team van Alex Cejka en Thomas Bjorn met 3 en 2.

Padraig Harrington en Paul McGinley wonnen in de morgen hun partij tegen Gronberg en Cejka. In de middag wonnen zij eveneens hun partij tegen Raphael Jacquelin en Thomas Levet.

Steve Webster en Paul Casey, de debutanten, verloren hun partij tegen Miguel Angel Jimenez en Jose Maria Olazabal.