10e editie Lipton Ice Tea Liemeer Open 13 september 2020

Wij zijn erg blij te kunnen melden dat de10e editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open op 13 september a.s. door kan gaan! Na een aantal onzekere maanden of golfwedstrijden i.v.m. de Coronacrises wel georganiseerd konden worden is nu duidelijk geworden dat dit weer mogelijk is.

Wij zijn ook verheugd te kunnen melden dat onze sponsoren Lipton Ice Tea, 3D Golfreizen, VZB-vastgoed, van der Snoek, Komrads, de Heeren van Liemeer en Mark Your Business allen toegezegd hebben ons te blijven steunen bij de organisatie van deze jubileumeditie van het Liemeer Open.

Dit betekent dat wij voor deze wedstrijd, die mee telt voor de NGF- ranking en de ranking van de Open Golf Tour, weer een prachtig prijzenpakket kunnen aanbieden met als hoofdprijs (zowel voor de beste dame als voor de beste heer) een geheel verzorgde golfreis voor 2 personen aangeboden door 3D Golfreizen. De speler of speelster met de beste bruto score ontvangt daarnaast de “Black Jacket”. Bovendien zijn er nog extra prijzen voor een hole in one, een neary op twee verschillende holes en voor een nieuw baanrecord! Er is een apart klassement met een daarbij behorend prijzenpakket voor dames en heren! Voor de heren is een maximale handicap van 10 vereist en voor de dames maximaal handicap 15.

Live scoring: zowel in het clubhuis als op het internet kan de wedstrijd via live scoring worden gevolgd!

Bij deze feestelijke jubileumeditie bieden we iedere deelnemer een geheel verzorgde dag op onze prachtige tot in de puntjes geprepareerde baan aan inclusief ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, lunchpakket, consumptie en borrelhapje na afloop en een leuke give away.

Alle informatie over het Lipton Ice Liemeer Open 2020 inclusief het wedstrijdreglement en het aanmeldingsformulier is te vinden op http://www.liemeeropen.nl Op deze website is ook de lijst met inschrijvingen te zien.

Wij verwachten veel belangstelling dus schrijf je snel in! Wij zien je inschrijving met plezier tegemoet!

Organisatie Lipton Ice Tea Liemeer Open.